Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Turbo Dismount nu uit voor Android

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2014, 11:13 CategorieAndroid

Wanneer je op zoek bent naar een lekker doelloos spelletje waarin je een mannetje lanceert, dan heb je hem in Turbo Dismount gevonden. Turbo Dismount is een net zo doelloos spel als Goat Simulator: je hebt er eigenlijk geen doel in. Maar dat maakt het niet minder leuk.

Turbo Dismount

Mogelijk heb je al eens eerder gehoord van het spel Stair Dismount. In die game was het de bedoeling om een mannetje van een trap of andere hoogte laten vallen en voor elke blauwe plek of gebroken been, kreeg je een bepaald aantal punten. Het spel had verder geen doel, maar wel een aantal levels waar je dat poppetje van af kon gooien. De graphics waren verder redelijk simpel, net als de basis van het spel eigenlijk. Nu is er een vervolg uitgekomen op Android, dat eerder verkrijgbaar was op iOS en pc, genaamd Turbo Dismount.

Turbo Dismount is in feite dezelfde game met hetzelfde principe, dus geen doel en simpele graphics, maar daar waar je in Stair Dismount het poppetje van een trap liet vallen, moet je hem in Turbo Dismount vanuit een voertuig de weg op schieten. Ook hier geldt dat elke blauwe plek garant staat voor een paar punten, maar ook het aantal gecrashte auto’s en ontploffingen tellen dit keer mee. Turbo Dismount is typische tijdverspilling op de momenten dat je even moet wachten op iets of iemand, aangezien een potje zo opgestart en gespeeld is.

Eerder kwam bijvoorbeeld ook al het maffe Goat Simulator uit op Android en iOS. In dit game speel je met een geit en verken je de (kleine) wereld om je heen door van alles te likken, op dingen te springen, achter dingen aan te rennen en punten te scoren voor alles dat je doet. De bugs in die game werden omgeschreven als features, maar dat maakte Goat Simulator nou juist zo leuk. Dat is ongeveer hetzelfde wat Turbo Dismount zo leuk maakt: het is ongecompliceerd plezier voor een korte tijd, dat zich uitermate leent voor korte potjes.

  • Turbo Dismount
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.