Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell Venue 11 Pro 7000 krijgt Intel Core M-processor

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2014, 15:50 CategorieWindows

Dell heeft aangekondigd dat de eind 2013 gelanceerde Dell Venue 11 Pro wordt voorzien van een nieuwe processor, namelijk de Intel Core M-processor. Die processor is met name geschikt voor tablets die je op meerdere manieren kunt gebruiken.

Dell Venue 11 Pro 7000

Dell’s concurrent van de Microsoft Surface Pro 3, de Dell Venue 11 Pro, heeft een upgrade gekregen naar de serie 7000 van de fabrikant. Deze nieuwe variant van de tablet met een scherm van 10.8-inch moet de concurrentie namelijk overmeesteren met al z’n opties, z’n grootte en z’n snelheid. De tablet is lichter en dunner dan zijn voorganger, mede dankzij het fanless-design.

Dat scherm van bijna 11-inch is een 1080p OLED-display. Hoewel de tablet een behoorlijk grote, donkere rand om het scherm heen wikkelt, zou je niet meteen kunnen zeggen dat het een minpunt is – de volle aandacht gaat naar de grote scherm. Onder de motorkap vinden we onder andere 4GB aan werkgeheugen, een Inter Core M-processor van 2.0GHz en 64GB aan intern geheugen. En het mooiste is misschien nog wel dat Dell heeft aangekondigd dat al die specs kunnen worden geüpgraded, mocht je dat willen.

De tablet kan zowel draaien op 64-bit-versie van Windows 8.1 als Windows 8.1 Pro (en dus straks ook op Windows 10). Mocht trouwens die 64GB aan intern geheugen niet genoeg zijn, dan is het ook mogelijk dat geheugen uit te breiden met een SD-kaart van maximaal 64GB, dankzij het microSD-kaartslot. Verder heeft de Dell Venue 11 Pro 7000 een USB 3.0-aansluiting, een micro-HDMI-poort, Bluetooth 4.0 en nfc-technologie.

De tablets uit de nieuwe Dell Venue 11 Pro 7000-reeks zijn vanaf 11 november verkrijgbaar voor prijzen vanaf 545 euro exclusief btw.

 • Delen:

Reacties

 1. mvd
  05 november, 2014 om 20:08

  Gaat het huidige toetsenborddock hier op passen?

  • Martijn Chel
   05 november, 2014 om 21:04

   Goede vraag, durf het nog niet te zeggen.

 2. Piet Puk
  24 december, 2014 om 9:57

  Staat een foutje in het bericht.
  Het betreft hier geen OLED scherm maar een IPS model.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.