Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vine-app geüpdatet met specifieke notificaties per Viner

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2014, 9:08 CategorieAndroid

Mocht je een favoriete Viner hebben waarvan je geen video wil missen? Dan heb je mazzel, met de recente update die Vine nu uitrolt. Met die update kun je namelijk specifieke notificaties per Viner instellen – zo mis je dus geen seconde meer van je favoriete videomaker.

Vine

Vine is momenteel hard op weg een populair sociaal netwerk te worden waar je dagelijks komt om je favoriete artiesten binnen een aantal categorieën te bekijken. Mocht jij nou een van die grootgebruikers zijn en ook echt een aantal favoriete Viners – mensen die een Vine maken – hebben, dan rolt Vine op dit moment een leuke update voor iedereen die de app gebruikt op iOS en Android. Met de nieuwe favorietenknop hoef je namelijk geen seconde meer te missen van die Viner, omdat je simpelweg een notificatie krijgt wanneer-ie er eentje uploadt.

De update die Vine nu uitrolt staat daar geheel in het teken van – naast de bug fixes en prestatieverbeteringen natuurlijk. Rechts bovenin het profiel van de Viner waar je geen video van wil missen, vind je een ster. Tap je daar één keer op, dan is de notificatie ingesteld. Uploadt die Viner een nieuwe video, dan krijg je daar direct bericht van. Ook zie je de video’s van je favo Viner terug in je activity feed – super handig wanneer je écht niets wil missen en je niet te veel moeite wil doen als het gaat om het bekijken van die video’s.

Die notificaties zijn natuurlijk voor de gebruikers, het is misschien wel nog beter voor de contentmakers. Die bereiken zo mogelijk een groter aandeel van hun volgers, want het is aannemelijk om te geloven dat een groot deel van die korte video’s gewoon verloren raakt in de grote stroom binnen je timeline. Eerder voegde de dienst al loop counts toe, om te zien hoe populair video’s nou daadwerkelijk zijn, en is het sinds vorige maand mogelijk complete kanalen of specifieke contentmakers te volgen binnen de app.

  • Vine
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.