Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Visual Supply Company lanceert iPad versie VSCO Cam

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2014, 16:18 CategorieApplicaties

VSCO Cam heeft vandaag een update gekregen, en misschien wel de grootste toevoeging is de ondersteuning voor iPad’s. Voorheen werkte de app alleen op iPhone’s. VSCO Cam is een van de bekendste fotobewerkingsapps. Zo is de hashtag die bij elke foto wordt geplaatst als je een bewerkte foto op Instagram plaatst de meest gebruikte op Instagram. De hashtag #VSCOcam is meer dan 50 miljoen keer gebruikt, meer dan #Nike en #Disney, die op plek twee en drie staan.

iPad versie VSCO Cam

De iPad van VSCO Cam is niet zomaar een uitgerekte versie van de iPhone versie. Er is meer ruimte op een iPad, en die is handig gebruikt. Zo kun je tijdens het kiezen van een filter meerdere filters tegelijkertijd met elkaar vergelijken, zodat je de mooiste kiest.

Meer vrijheid

Met de update is niet alleen de iPad versie gelanceerd, ook de iPhone versie is aangepast. In de nieuwe versie krijg je meer vrijheid, bijvoorbeeld het instellen van de sluitertijd. Met een lange sluitertijd leg je beweging als een was vast, zoals de achterlichten van een auto als lijn. Met een korte sluitertijd kun je sporters goed vastleggen, omdat ze zoveel bewegen.

VSCO Cam effecten

Camera

Eerder kun je foto’s alleen importeren in de VSCO Cam app door ze op je iPhone te zetten. Daardoor was het moeilijk om foto’s van andere camera’s in de app te bewerken. Dat is nu wel mogelijk. Via het internet kun je foto’s uploaden, waarna deze verschijnen in de app en je ze kunt bewerken.

VSCO Journal

Een andere toevoeging in VSCO Cam is VSCO Journal. Daarmee kun je als het ware je eigen blog starten: je kunt artikelen schrijven, en de beste foto’s uit VSCO Cam uploaden. Vervolgens kun je de pagina via Twitter, Facebook of anders sociale netwerken delen.

De update van VSCOcam is vanaf vandaag te downloaden voor de iPhone en de iPad. Android gebruikers moeten helaas nog even wachten.

  • VSCO Cam
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.