Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Wolf Among Us: Episode 1 ook gratis op iOS

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2014, 12:05 CategorieApplicaties

Nadat eerder de eerste aflevering van The Wolf Among Us gratis speelbaar werd gemaakt op Android, is iOS nu ook eindelijk aan de beurt. The Wolf Among Us is een spannend verhaal over een dubbele moord, die jij als speler moet oplossen – in de huid van de grote boze wolf.

The Wolf Among Us

Wanneer je nu The Wolf Among Us opzoekt in de App Store, dan zul je zien dat de eerste aflevering nu gratis te downloaden is – voorheen was dit alleen het geval op Android. De overige vier afleveringen kosten nog vier euro per stuk. Maar wanneer je besluit alle afleveringen in één keer te kopen, dan krijg je nog eens 25% korting. En dat betekent weer dat je nog een aflevering gratis krijgt, waardoor je uiteindelijk niet betaalt voor vijf, maar voor drie afleveringen van het eerste seizoen van The Wolf Among Us, een spannende game van Telltale.

The Wolf Among Us is een gameserie gemaakt door Telltale Games, die eerder verantwoordelijk waren voor het cartooneske The Walking Dead. Beide games zijn episodisch, wat betekent dat je de game in delen koopt. In het eerste deel leer je detective Bigby Wolf kennen, de sheriff uit het sprookstadje Fabletown. Je krijgt te maken met een bloederige moord en het is aan jou de taak te achterhalen wie daar uiteindelijk verantwoordelijk voor is. Niets is wat het lijkt in het sprookjesachtige Fabletown, dus wees altijd op je hoede.

Dat onderzoeken doe je door verschillende omgevingen af te speuren en met verschillende mensen te praten. Er zijn zelfs momenten waarbij je duidelijk een keuze moet maken: dan komt het er vaak op neer dat je of de rol aanneemt van de grote boze wolf of kiest voor de minder grote boze wolf – want uiteindeijk speel je gewoon met de grote boze wolf. Je maakt tijdens je avontuur kennis met allerlei sprookjesfiguren die je in een soms in een verrassende rol ziet. De eerste aflevering is via de onderstaande links te downloaden.

  • The Wolf Among Us
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.