Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanbieding: HP Stream 7 tablet te koop voor 99 euro

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2014, 19:27 CategorieActies

Een aantal weken terug hebben we het al over de HP Stream 7 tablet gehad. De tablet werd toen door Microsoft voor een aantrekkelijke prijs van 129 euro aangeboden. De komende week is dit model echter verder afgeprijsd en krijg je 30 euro extra korting.

De HP Stream 7 is één van de goedkoopste kleine Windows 8 tablets die je op dit moment kunt kopen. Dit model is niet voorzien van indrukwekkende specificaties maar biedt een compleet pakket aan hardware en software waarmee je als ‘normale’ gebruiker direct aan de slag kunt. Wellicht het meest interessante is het gratis jaarabonnement op Office 365 dat je erbij krijgt. Dit heeft namelijk een waarde van 80 euro waardoor je voor de tablet zelf eigenlijk maar 20 euro betaalt.

HP-Stream-7

De HP Stream 7 Tablet werd een aantal weken terug samen met de Stream 8 Tablet aangekondigd en is het antwoord van HP op de lancering van onder meer de Asus VivoTab 8 en de Acer Iconia Tab 8 W. Voor 99 euro krijg je onder meer een 7-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Intel Atom Z3735G-processor met een kloksnelheid van 1.33GHz, 1GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Verder is de tablet voorzien van een 0,3 megapixel camera aan de voorzijde, een 2 megapixel camera aan de achterzijde, een microUSB-poort, 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0 en een batterijduur van 8 uur. De tablet draait op Windows 8.1-software.

Momenteel biedt alleen Microsoft zelf de tablet aan. Via de website van de softwaregigant kan een zogenaamde Signature Edition van dit model gekocht worden voor 99 euro. De Stream 7 Signature Edition-tablet is speciaal afgestemd op snelle prestaties vanaf het moment dat je hem aanzet. De tablet wordt beveiligd met premium gratis antivirussoftware zonder vervaldatum. Verder wordt er geen extra malware meegeleverd waardoor de tablet ‘schoon’ is.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de HP Stream 7 Tablet.

 • Delen:
HP Stream 7 Tablet
Windows 8

Reacties

 1. Creditcard
  30 december, 2014 om 13:43

  Zonder creditcard niet te koop, jammer.

  • Wesley Akkerman
   31 december, 2014 om 9:47

   Je kunt ook met PayPal betalen :-)

   • CREDITCARD
    31 december, 2014 om 11:02

    Genoeg saldo op mijn Paypal, maar eist toch een gekoppelde creditcard helaas…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.