Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aankondiging LG G Flex 2 wordt verwacht op CES 2015

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2014, 9:48 CategorieAndroid

Eerder dit jaar kwam het gerucht al naar buiten dat LG voornemens was een opvolger van de LG G Flex nog in 2014 uit te brengen. Maar dar gerucht blijkt waarschijnlijk gedeeltelijk waar: mogelijk presenteert de fabrikant z’n phablet pas in janauri, tijdens CES 2015.

LG G Flex 2

Fabrikant LG brengt presenteert mogelijk beging volgend jaar de opvolger van de LG G Flex: een phablet met een scherm van 6 inch, die ook nog eens gebogen is (zoals je kunt zien op het bovenstaande plaatje). Volgens onbekende bronnen introduceert LG het toestel tijdens CES 2015, begin januari in Las Vegas. Eerdere geruchten spraken over een release voor het einde van 2014, maar dat lijkt dus niet te kloppen. Mocht het wel het geval zijn, dan heeft LG nog een hoop werk te verrichten als het om marketing en zichtbaarheid gaat.

De LG G Flex 2, zoals het toestel mogelijk gaat heten, zal net als z’n voorganger een gebogen scherm krijgen. De Flex 2 krijgt naar verluidt een kleiner scherm dan de eerste Flex, zodat LG een hogere resolutie kan aanbieden. Hoe groot het scherm dan wordt is nog niet bekend, maar naar verwachting zal het wel nog minstens 5,5 inch zijn. Iedereen die een LG G Flex heeft uitgeprobeerd weet dat het apparaat eigenlijk maar één groot probleem heeft en dat is dat de resolutie van 720 x 1280 niet echt bij het toestel paste; dus dat zou goed uitpakken.

Een andere feature die vaak aan de LG G Flex 2 gekoppeld wordt, is de achterkant die zichzelf kan repareren wanneer er een krasje op zit. Verder is er niets bekend over de phablet, die mogelijk ook een smartphone kan zijn. Verwacht wordt dat-ie voorzien wordt van Android 5.0, maar dat is nog pure speculatie. De LG G Flex 2 wordt dus mogelijkerwijs begin volgend jaar getoond aan het publiek, tijdens CES 2015. Tablets Magazine doet uitgebreid verslag van het event, dus houd ons sowieso begin januari in de gaten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.