Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aantal accessoires voor iPhone 6 Plus veroorzaakt problemen

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2014, 12:06 CategorieAccessoires

Er zijn momenteel accessoires in omloop die voor een aantal problemen kunnen zorgen wanneer je ze gebruikt op je iPhone 6 Plus. Zo kan de beeldstabilisator niet meer volledig werken en weigert de nfc-chip dienst.

iPhone 6 Plus-aaccessoires

Er is een aantal mensen dat aangeeft dat zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus problemen heeft met een aantal accessoires, waardoor bijvoorbeeld de beeldstabilisator tijdens het maken van een foto of video niet goed werkt of waardoor de nfc-chip dienst weigert. Mogelijk gaat het om de accessoires die zijn voorzien van metaal en magneten. Apple heeft al laten weten dat metalen en magneten inderdaad voor problemen kunnen zorgen en dat accessoiresmakers die materialen beter niet kunnen gebruiken in hun producten.

Eerder waren er ook al problemen opgedoken met dezelfde materialen, maar dan met betrekking tot de kompas van het apparaat. En ergens is het ook logisch dat magneten en metalen voor storingen kunnen zorgen met bepaalde verbindingen of onderdelen die er gevoelig voor zijn. Maar het gekke is dat de problemen zich niet bij iedereen voordoen en dat ook niet gelijksoortige accessoires voor dezelfde problemen zorgen. Reden te meer om eens goed uit te zoeken wat er dan aan de hand is, want dit is gewoonweg vreemd te noemen.

Het spreekt voor zich dat je dit soort problemen kunt oplossen door de accessoires niet meer te gebruiken en kunt vermijden door die accessoires gewoon nooit te gebruiken. Let ook altijd op de materialen waar je accessoires van gemaakt zijn – metaal en magneten zijn gewoon niet goed voor je elektronica. Onduidelijk is nog of de problemen die zijn veroorzaakt permanent of tijdelijk zijn, maar voorlopig lijkt het op het laatste. Gelukkig maar, want je zult maar net zo’n nieuwe iPhone 6 Plus hebben en hem meteen slopen in je enthousiasme.

  • Delen:
Apple iPhone 6 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.