Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab / One 8 (B1-810) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2014, 17:15 CategorieAndroid

Tijdens IFA 2014 in september werd de tablet al aangekondigd maar sinds deze week ligt de Acer Iconia One 8 (B1-810) pas in de Nederlandse winkels. Dit 8-inch model draait op Android 4.4 KitKat en kan gekocht worden voor iets minder dan 150 euro.

Afgelopen zomer liet Acer al weten zich vol te gaan richten op de markt voor betaalbare tablets en we zien dat de Taiwanese fabrikant zijn assortiment inmiddels flink uitgebreid heeft met goedkope modellen. Zo kwamen eerder de Iconia Tab 8W met Windows 8 en de 10-inch Iconia Tab 10 met Android al voorbij.

Deze week is het de beurt aan een 8-inch model dat op Android draait; de Acer Iconia Tab 8 (eigenlijk de Iconia One 8). Deze tablet is voorzien van een 8-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en draait op een Intel Atom Z3735G-processor.

Acer-Iconia-One-8

Verder is de tablet uitgerust met 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, WiFi en Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie, twee camera’s, stereospeakers en een microUSB-poort. De tablet draait op Android 4.4 KitKat en heeft een batterijduur van ongeveer 8 uur.

Sinds deze week is de Acer Iconia Tab 8 (B1-810) bij onder meer Wehkamp en Bol.com te koop voor prijzen die rond de 150 euro liggen.

  • Delen:
Acer Iconia One 8 (B1-810)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.