Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Talk S (A1-724) in januari naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2014, 12:29 CategorieAndroid

Vorige maand dook in Taiwan de nieuwe Acer Iconia Talk S op, een 7-inch Android tablet met 4G voor snel mobiel internet en een telefoonfunctie. De tablet komt echter ook naar Europa, volgende maand al.

Acer heeft de Iconia Talk S (A1-724) vandaag ook officieel in Duitsland aangekondigd. De tablet, voorzien van een 7-inch ips lcd-display, moet halverwege volgende maand in de Duitse schappen liggen voor een prijs van 229 euro. Hiervoor krijg je ook 4G-functionaliteit en een dual-SIM-lezer.

De tablet is uitgerust met een 1.280 bij 800 pixels resolutie en draait op een Qualcomm Snapdragon 410-processor met 64-bit-ondersteuning. Android 5.0 Lollipop is nog niet aanwezig – de tablet draait op Android 4.4 KitKat – maar we verwachten op korte termijn wel een update.

Acer-Iconia-Talk-S-2

Verder is de Iconia Talk S (A1-724) voorzien van 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, 4G voor mobiel internet, een gsm-functie voor telefoongesprekken en sms-berichten, een 5 megapixel camera, WiFi, gps en Bluetooth.

De tablet komt met een 3.780mAh accu, beschikt over twee luidsprekers aan de voorzijde, is 5.9 millimeter dun en heeft een gewicht van 275 gram. In Duitsland krijgt het model een adviesprijs van 229 euro mee. Of en wanneer de tablet op de Nederlandse markt verschijnt is vooralsnog onduidelijk.

Update: Acer Benelux laat weten tegenover TabletsMagazine dat dit model voorlopig niet in de Benelux zal verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.