Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen en specificaties Lenovo Yoga 3 11 gelekt

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2014, 10:48 CategorieWindows

Lenovo heeft dit jaar al een groot aantal tablets en convertibles op de markt gebracht maar de Chinese fabrikant is nog niet klaar. Webwinkel Amazon heeft namelijk alle specificaties en afbeeldingen van de nog onaangekondigde Lenovo Yoga 3 11 online gezet, een convertible met Intel Core M-processor en Windows 8.1-software.

Design is voor Lenovo dit jaar een focuspunt, iets dat we terugzien in onder meer de high-end Yoga 3 Pro convertible en de Yoga Tablet 2 Pro tablet. De Yoga 3 Pro lijkt nu een goedkoper broertje te krijgen in de vorm van de Yoga 3 11, een 11.6-inch laptop met convertible design zodat hij ook als tablet te gebruiken is.

Lenovo-Yoga-3-11-3

De Lenovo Yoga 3 Pro beschikt, volgens de website van Amazon, over een 11.6-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en draait op een Intel Core M-5Y10C-processor. Deze wordt vergezeld door 4GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen. Een duurdere variant krijgt 8GB aan werkgeheugen en 256GB aan opslaggeheugen. Ook wordt er een versie van deze variant met Intel Core M-5Y71-processor uitgebracht.

Lenovo-Yoga-3-11-2

Alle modellen beschikken over een convertible design, wat inhoudt dat het scherm 360 graden te draaien is en het geheel dus ook als tablet ingezet kan worden. Verder is de convertible voorzien van een 34Wh accu die voor een gebruiksduur van 6.5 uur moet zorgen, JBL speakers, WiFi ac, Bluetooth 4.0, twee usb 3.0-poorten, een microHDMI-uitgang en een 4-in-1 kaartlezer. Het besturingssysteem is een 64-bit-versie van Windows 8.1.

Amazon heeft, zoals hierboven aangegeven, drie versies van de Lenovo Yoga 3 11 online gezet. De prijzen variëren van 599 euro voor het basismodel tot 999 euro voor het model met krachtigere processor. De verwachting is dat Lenovo de convertible volgende maand tijdens CES 2015 aankondigt. Of en wanneer het apparaat naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk.

  • Delen:
Lenovo Yoga 3 (11-inch)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.