Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon brengt Kindle, Kindle Voyage en Kindle Paperwhite naar de Media Markt

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2014, 11:17 CategorieHardware

Afgelopen maand opende Amazon zijn online Kindle Store waar je de e-readers van het bedrijf kunt aanschaffen maar vanaf vandaag zijn de apparaten ook bij de Media Markt te koop. De Kindle, Kindle Voyage en Kindle Paperwhite liggen in meer dan 46 filialen van de retailer en worden via de online winkel verkocht.

Amazon is één van de grootste fabrikanten van e-readers ter wereld en brengt zijn succesvolle productfamilie nu ook naar Nederland. Niet alleen via de online winkel van Amazon maar ook via retailers, te beginnen met de Media Markt. Daarbij biedt Amazon een groot aanbod van digitale boeken. Het bedrijf gaat de concurrentie aan met onder meer Bol.com en heeft met 20.000 Nederlandse boeken een iets kleiner aanbod dan de Nederlandse webwinkel.

De Kindle Voyage is de meest geavanceerde e-reader van Amazon en beschikt over een hoge resolutie display met 300 pixels per inch. Ook komt het toestel met verlichting die aangepast wordt aan de omgeving en een nieuw design waardoor de e-reader langdurig comfortabel in de hand gehouden kan worden. De Kindle Paperwhite beschikt over een display dat ook in feller verlichte omgevingen goed te lezen is en de ogen niet vermoeit in donkere omgevingen. De Kindle is het basismodel, met een licht en slank design en een touch-interface. Overigens zijn de tablets van Amazon nog niet te koop in Nederland.

 • Delen:

Reacties

 1. I.Horneman
  09 maart, 2015 om 12:01

  Hallo,
  Gisteren Kindle Paperwhite gekocht, maar die heeft geen instelling om in het Nederlands te kunnen navigeren/gebruiken.
  Graag oplossing hiervoor.

  M.v.gr.
  I.Horneman

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.