Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 5.0.1 te zien op Samsung Galaxy Note 4 en Edge

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2014, 11:40 CategorieAndroid

De redactie van SamMobile heeft een build van Android 5.0.1 draaien op de Samsung Galaxy Note 4 en de Samsung Galaxy Note Edge. Wil je dus alvast zien hoe het nieuwe Android er uit komt te zien op de Samsung-toestellen, kijk dan snel de onderstaande video’s.

Android 5.0.1 op de Samsung Galaxy Note 4 en Edge

Vroeg of laat krijgen ook Samsung Galaxy Note-eigenaars de upgrade naar Android 5.0, maar het ziet er naar uit dat ze de 5.0.0-versie gaan overslaan en direct overgaan op Android 5.0.1. Dat is de al ietwat verbeterde versie van het nieuwe Android, dus sowieso het wachten waard. Kun je nou niet meer wachten en ben je echt heel benieuwd hoe de nieuwe versie van Android draait op de Samsung Galaxy Note 4 en Samsung Galaxy Note Edge, bekijk dan de twee onderstaande video’s, gemaakt door SamMobile.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk het Ambient Display in te schakelen onder de instellingen waar je normaliter instellingen vindt voor je achtergrond en het scherm. Helaas is het niet te zien in de onderstaande video’s, maar het is tof om te weten dat de feature in elk geval naar de vlaggenschiptoestellen van Samsung komt. Verder heb je direct toegang tot een soort cirkeldiagram, die, wanneer je erop klikt, laat zien hoeveel ruimte er in beslag wordt genomen door welke type media of applicatie. Super handig, maar niet altijd nodig.

Ondanks het feit dat Samsung toch de stekker uit de ChatOn-berichtendienst trekt, zien we de fabrikant toch een nieuwe poging wagen met de nieuwe app Share with Others, waar je een lang bericht of bijvoorbeeld een foto mee kunt versturen. De features voor de Galaxy Note Edge zijn bijna hetzelfde, op de exclusieve functies voor het zijscherm na dan. Wil je precies weten wat dat allemaal is, bekijk dan de bovenstaande video’s. Mogelijk zien we de updates zo snel als volgende maand al verschijnen. Maar helaas is dat een gerucht…

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. Chelle
    09 mei, 2015 om 18:09

    Ik ben sinds kort via Samsung zelf een update gegregen op mijn Samsung S4 namelijk de android versie 5.01. Ik ondervind sindsdien veel problemen met de messenger can Facebook, die geeft aan geen netwerk verbinding te hebben…..hoe kan ik dit oplossen?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.