Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 5.0 op Samsung Galaxy Note 4 te zien in video

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2014, 16:36 CategorieAndroid

Hadden maandag nog de eerste foto’s van Android 5.0 op de Samsung Galaxy Note 4, zien we de software vandaag in beweging op het apparaat. De redacteuren van SamMobile geven ons een korte voorbeschouwing van wat ons te wachten staat op de Galaxy Note 4.

Samsung Galaxy Note 4

Afgelopen maandag kon je op Tablets Magazine al op twee foto’s een glimp opvangen van hoe Android 5.0 eruit zou komen te zien op de Samsung Galaxy Note 4. Door die onofficiële update konden we al zien hoe het kleurgebruik op de Note 4 (en mogelijk andere toestellen van Samsung) eruit zou komen te zien. Verder kwamen we tot de conclusie dat Samsung zowel Lollipop als de eigen TouchWiz-interface niet echt voorzien heeft van grote updates en dat alles wel in lijn valt met de richtlijnen van Google betreffende Android 5.0.

Nu hebben we dus de eerste video, waarin de redacteuren van de website SamMobile ons laten zien hoe Lollipop er in beweging uitziet op de Samsung Galaxy Note 4. Mocht je Samsung en Android 5.0 al een tijd in de gaten houden, dan zal de bovenstaande video weinig verrassends laten zien. Wederom hebben we te maken met een TouchWiz-interface, dat stevig beïnvloed is door het Material Design en kunnen we opmerken dat we nog niet te maken hebben met de uiteindelijke versie die straks op je eigen phablet draait.

Het is in elk geval duidelijk dat Samsung helemaal meegaat met de richtlijnen die zijn opgesteld door Google, maar het ondertussen niet kan laten zelf ook dingen toe te voegen. Zo is er een ander notificatiecentrum op je lockscreen en zien we lekker veel animaties. Verder is opvallend dat nog niet alle Samsung-apps zijn voorzien van de update en die pik je er meteen tussenuit wanneer je de video bekijkt. Wanneer de Samsung Galaxy Note 4 wordt voorzien van Android 5.0 blijft voorlopig een mysterie. Mogelijk krijgt-ie hem dit jaar nog.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. paqbro
    09 december, 2014 om 20:44

    Misschien volgende keer iemand die beter Engels spreekt

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.