Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android Twitter app kampt met log in-problemen

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2014, 10:08 CategorieAndroid

De Android Twitter app kampte afgelopen nacht met log in-problemen. Het kan zijn dat het al is opgelost bij jou, maar nog niet bij iedereen. Mocht het al opgelost zijn, dan merk je dat door opnieuw in te loggen.

Android Twitter app

Mocht je vannacht hebben willen twitteren, dan kampte je ongetwijfeld met log in-problemen. Het is niet duidelijk waar de dienst voor korte berichten precies last van had, maar duidelijk was in elk geval dat tweeten tijdelijk niet mogelijk was. Het kan ook zijn dat je vannacht lekker lag te slapen natuurlijk en dan weet je wakker naast de notificatie dat Twitter een log in-probleem heeft. Zelf heb ik die notificatie ook gekregen en na één keer opnieuw inloggen, bestonden er verder geen problemen.

Maar dat geldt helaas nog niet voor iedereen. Mocht je de notificatie ook gehad hebben (en de kans is groot wanneer je de Android Twitter app hebt), dan kan het ook zijn dat je niet kunt inloggen en dat de notificatie maar blijft terugkomen. Twitter heeft aangegeven op de hoogte te zijn van het probleem en werkt nu met man en macht aan een oplossing – een oplossing die voor sommige Twitteraars al beschikbaar is, terwijl de rest het nog even zonder moet doen. Onduidelijk is wanneer iedereen weer kan twitteren via de Android app.

Fervente Twitteraars herkennen het probleem wellicht. Helemaal aan het begin van het sociale netwerk, kwamen gebruikers om de haverklap de zogenaamde ‘fail whale’ tegen. De ‘fail whale’ is een plaatje van een walvis die tevoorschijn kwam wanneer Twitter weer eens down was en je dus niet kon inloggen op het sociale netwerk. Dat had altijd te maken met een server overload, maar de laatste maanden zijn we dit bericht niet meer tegengekomen – niet meer in de apps en niet meer op het web.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.