Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple en IBM lanceren eerste apps voor zakelijk gebruik

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2014, 17:01 CategorieApplicaties

Afgelopen zomer kondigden Apple en IBM samen te gaan werken op de zakelijke markt. IBM gaat in deze samenwerking zakelijke apps en diensten te ontwikkelen voor Apple’s hardware. Door deze combinatie kunnen beide bedrijven direct het complete pakket verkopen aan bedrijven; goede hardware met de benodigde apps en andere ‘zakelijke’ oplossingen.

Vandaag maken Apple en IBM bekend de eerste zakelijke apps voor de iPhone en iPad gelanceerd te hebben. De tien apps zijn specifiek gericht op een select aantal markten, waaronder de transport-, retail-, telecommunicatie-, financiële- en overheidssector. Met de apps willen IBM en Apple zakelijke gebruikers dezelfde ervaring aanbieden die ze kennen als consument. Met de ontwikkeling van IBM MobileFirst voor iOS combineren beide bedrijven hun eigen expertise binnen de zakelijke en consumentenmarkt. Alle apps bevinden zich in een beveiligde omgevingen, zijn voorzien van analytics-integratie en kunnen aan bedrijfsprocessen gekoppeld worden. Drie apps die door beide bedrijven worden uitgelicht;

  • Voor de luchtvaartindustrie – De Passenger + app stelt stewards in staat om gedurende een vlucht boekingen van passagiers te wijzigen wanneer zij hun aansluiting dreigen te missen.
  • Voor de verzekeringswereld – De Retention app helpt verzekeringsagenten te multitasken en hun drukke agenda’s te beheren.
  • Voor de telecommunicatiesector – De Expert Tech app helpt technici om hun afspraken beter voor te bereiden en problemen nauwkeuriger vast te stellen.

De zakelijke apps moeten de manier waarop mensen werken veranderen en extra waarde toevoegen aan de activiteiten van organisaties en professionals. Daarbij bieden IBM en Apple extra oplossingen als AppleCare voor bedrijven, cloud-integratie voor alle apps en hardware- en data-management.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.