Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos 70 Copper: Goedkope 7-inch tablet met 3G mobiel internet

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2014, 14:27 CategorieAndroid

Niet iedereen heeft een groot budget voor een nieuwe tablet en zeker als je ook onderweg van een internetverbinding wilt genieten is dan de keuze niet ruim. Archos heeft echter onlangs een aantal betaalbare Android-tablets met 3G voor mobiel internet op de markt gebracht, waaronder de Archos 70 Copper. Dit model is inmiddels te koop voor 89,99 euro.

De Archos Copper-familie bestaat uit tablets die ideaal zijn voor diegenen die onderweg hun mail willen checken, wat willen surfen en wellicht een specifieke app willen gebruiken die een internetverbinding behoeft. Qua specificaties en features zijn de tablets verre van indrukwekkend maar voor de basistaken zouden ze moeten volstaan. Wel draaien alle modellen op Android 4.4 KitKat-software. Het 7-inch model, de Archos 70 Copper, is inmiddels in Nederland gearriveerd.

Archos-70-Copper

De Archos 70 Copper is een 7-inch tablet met, zoals gezegd, weinig indrukwekkende specificaties. De tablet is voorzien van een standaard tn lcd-display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels en draait op een dualcore-processor van MediaTek. Verder is de tablet uitgerust met 512MB aan werkgeheugen, 4GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden, twee camera’s, WiFi en bluetooth. Ook is er een microUSB-poort met OTG-ondersteuning aanwezig. Maar, het belangrijkste is dat de tablet over 3G-module (met SIM) voor mobiel internet beschikt.

Sinds deze week ligt de Archos 70 Copper bij onder meer de MediaMarkt in de schappen voor een prijs van 89,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.