Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Compactere Lenovo Yoga 3 is onderweg

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2014, 9:41 CategorieWindows

Lenovo werkt momenteel aan een compactere versie van de Lenovo Yoga 3 Pro-convertible. Deze tablet/laptop-hybride krijgt een 11-inch scherm. En hoewel er verder weinig bekend is, wordt verwacht dat de specificaties grotendeels onveranderd blijven.

Lenovo Yoga 3 11

Lenovo blijkt te werken aan een compactere versie van de Lenovo Yoga 3 Pro-convertible. Een convertible is een tablet/laptop-hybride en dat houdt in dat je vaak het scherm of kan los klikken van de basis of helemaal om het apparaat kan heen draaien, waardoor je dus enkel het scherm gebruikt als een tablet. De kleinere variant van de Lenovo Yoga 3 Pro zou een scherm van 11,6 inch met zich meekrijgen en draaien op Windows 8.1 (met waarschijnlijk de mogelijkheid straks mee te gaan naar Windows 10, in 2015).

Verwacht wordt dat de Lenovo Yoga 3 11 4GB tot 8GB aan werkgeheugen, 128GB tot 256GB aan interne ruimte de Core M 5Y10c- of Core M 5Y71-processor krijgt. Ook komt-ie waarschijnlijk in twee beschikbare kleuren uit: wit en zilver. De prijs moet ergens tussen de 599 en 999 euro liggen en dat betekent dat deze hybride nog steeds niet erg goedkoop is. Maar hij krijgt wel een dun en slank design, moet licht aanvoelen en gaat super lang mee dankzij de Core M-processor. Verwacht wordt dat de Lenovo Yoga 3 11 begin 2015 uitkomt.

De Lenovo Yoga 3 Pro is een convertible met een scherm van 13,3 inch, met een QHD+-resolutie van 3.200 bij 1.800 pixels. Onder de motorkap zien we een Intel Core M-70-processor met een maximale kloksnelheid van 2.6GHz, vergezeld door maximaal 8GB aan werkgeheugen en maximaal 512GB aan SSD-opslaggeheugen. De kaartlezer ondersteunt onder meer SD=, MMC- en SDHC-kaarten. De Yoga 3 Pro beschikt alleen over een camera aan de voorzijde van 702p. De batterij gaat zo’n negen uur meer, wat heel indrukwekkend is.

  • Delen:
Lenovo Yoga 3 Pro
Windows 8
Lenovo Yoga 3 (11-inch)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.