Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #77

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2014, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer een onder meer een app waarmee je kunt navigeren zonder internet.

HERE Maps

Gebruik jij je Android tablet weleens voor navigatie- of routedoeleinden? Dan is de app HERE Maps er een die je zeker eens moet proberen. Met HERE krijg je één van de betere route-apps in de Google Play Store, inclusief live updates over de verkeerssituatie in jouw omgeving of op jouw route, en de mogelijkheid om zonder internetverbinding te navigeren, zoals we kennen van een traditioneel navigatiesysteem. Het mooie van dit alles is dat het nog gratis is ook.

HERE-Maps

HERE Maps is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • HERE Maps

24me

Ben jij van de to-do-lijstjes? Dan is de app 24me interessant. Met deze app kun je notities, takenlijstjes en afspraken in alle vormen en maten aanmaken en overzichtelijk weergeven. Voor alle belangrijke taken en afspraken kun je een automatische melding instellen, je kunt lijstjes en taken delen met anderen en je kunt een project aanmaken voor meerdere personen. Ook biedt 24me je de mogelijkheid onder meer je sociale netwerk te beheren.

24me is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • 24me

Bol.com Kobo leesapp

Bol.com en Kboo zijn onlangs in Nederland gestart met een intensieve samenwerking om meer mensen aan het digitale lezen te krijgen. Eén van de eerste vruchten van deze samenwerking is de Bol.com Kobo leesapp voor smartphones en tablets. Deze app is de nieuwe versie van de Bol.com-app die we al kenden maar beschikt over alle features die de app van Kobo zo goed maakten. Wil je één platform voor al je digitale boeken, uitgebreide statistieken en een compleet aanbod van nieuwe boeken? Dan is de Bol.com Kobo leesapp zeker het overwegen waard.

Kobo-bol

De Bol.com Kobo-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Bol Kobo leesapp

Bonus: Butt Trainer

Met alleen hardlopen kom je er niet, dat is de gedachte achter de Butt Trainer-app van Runtastic. Wil jij ook een strak achterwerk? Installeer dan deze app, compleet met video’s en tips voor het ultieme achterwerk. Niet geschoten is altijd mis, toch?

Butt-Trainer

Runtastic Butt Trainer is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Butt Trainer

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.