Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #78

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2014, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app voor de projectmanagers onder ons.

Star Wars: Knights of the Old Republic

We hebben afgelopen week al verschillende games voor de feestdagen behandeld maar als je nog een leuk spel zoekt is Star Wars: Knights of the Old Republic een aanrader. Toen Star Wars: Knights of the Old Republic voor het eerst uitkwam, alweer elf jaar geleden was het niets minder dan weergaloos: de game combineerde Star Wars met de fijne rpg-technieken van, wat we nu zien als, één van de beste rpg-makers ooit. Heb je stevige trek in één van de beste role playing games ooit, die je overal kunt spelen, en kun je deze kerst nog vier euro en acht cent missen? Download dan Star Wars: Knights of the Old Republic.

Star-Wars

Knights of the Old Republic is voor ruim 4 euro te downloaden uit de Google Play Store.

  • Knights of the Old Republic

Dolphin browser

De Dolphin browser is geen nieuwe app maar de app heeft afgelopen week wel een grote update gekregen. De belangrijkste verbetering is Flash-ondersteuning voor Android Lollipop-apparaten maar daarnaast zijn er nieuwe mogelijkheden voor het synchroniseren van thema’s en instellingen geïntegreerd, kun je pagina’s delen middels NFC, zijn er kerstthema’s voor de browser ontwikkeld en kun je het geheugen dat de browser gebruikt eenvoudig legen. De Dolphin-browser is één van de meest populaire alternatieve browsers voor Android.

Dolphin

Dolphin is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Dolphin

Business Calendar 2

Er zijn tientallen goede kalenders en agenda’s voor Android maar als je met zeer ingewikkelde projecten, tijdlijnen en agenda’s werkt is de app Business Calendar 2 een aanrader. Deze app is compleet vanaf de grond opnieuw opgebouwd, beschikt over een groot aantal handige features en functies, en is bovendien in de basis gratis. Deze app biedt een overzichtelijke weergave van je projectplanning zodat je zonder zorgen de eindstreep haalt.

business-calendar

De Business Calender-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

  • Business Calender 2

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.