Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #74

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2014, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je je iPad kunt gebruiken als tweede scherm voor je computer.

Foursquare

De populaire app Foursquare splitste enkele maanden geleden haar app op in twee apps: een app, Swarm, om in te kunnen checken, en een andere app, Foursquare, waarmee je de leukste plekken in steden kunt vinden. De Foursquare app is onlangs geüpdatet en werkt nu ook op de iPad. Zo hoef je de voorbereiding voor je vakantie of stedentrip niet meer op dat kleine iPhone schermpje te doen.

foursquare

Foursquare is gratis te downloaden in de App Store.

  • Foursquare

SimCity BuildIt

Bouwsimulator SimCity is ook verkrijgbaar voor de iPad. In het bekende spel ben je de burgemeester van een stad die je op en uit kunt bouwen. De iPad versie is gebaseerd op de laatste versie van het computerspel, maar iets kleiner. Een groot verschil is dat de app gratis is, maar via in-app aankopen kun je extra geld bijkopen.

simcity-build-it

SimCity BuildIt is gratis beschikbaar in de App Store.

  • SimCity BuildIt

Duet Display

Volgens de makers van Duet Display wordt je productiviteit tot 48% verhoogd wanneer je gebruik gaat maken van een extra scherm bij je computer. Duet Display is dan ook een app waarmee je je iPad in een extra scherm kunt omtoveren. Toegeven, het idee is niet nieuw, maar de uitvoering wel. De app werkt namelijk via de kabel, waardoor je tweede scherm zonder haperingen werkt. Vergelijkbare apps werken draadloos, met als nadeel dat er een duidelijke lag te merken was.

Duet Display app

Duet Display is verkrijgbaar voor €8,99.

  • Duet Display

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.