Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dolphin-browser brengt Flash-ondersteuning voor Android Lollipop

Geschreven door
Geplaatst op24 december 2014, 11:54 CategorieAndroid

Draait jouw tablet of phablet al op Android 5.0 Lollipop en wil je graag ondersteuning voor Flash binnen de browser? Dan kun je sinds vandaag weer aan de slag met de populaire Dolphin-browser. De app heeft een update gekregen waarmee onder meer Flash-ondersteuning voor Lollipop-apparaten toegevoegd wordt.

Flash op Android is al tijden een lastig onderwerp aangezien zowel Google als Adobe geen officiële ondersteuning meer biedt. Maar, voor elke versie van Android zijn nog oplossingen verzonnen om toch Flash-objecten weer te geven. Eén van de mogelijkheden die je binnen Android 5.0 Lollipop hebt is de Dolphin-browser.

Ongeveer een maand geleden werd de Dolphin-browser voor Lollipop uitgerold en inmiddels is ook Flash-ondersteuning voor tablets en smartphones die op deze versie van Android draaien toegevoegd. Naast deze toevoeging zijn er nieuwe mogelijkheden voor het synchroniseren van thema’s en instellingen geïntegreerd, kun je pagina’s delen middels NFC, zijn er kerstthema’s voor de browser ontwikkeld en kun je het geheugen dat de browser gebruikt eenvoudig legen.

Dolphin voor Android is via onderstaande link gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Dolphin
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.