Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #75

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2014, 8:30 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer een onder meer een app waarmee je video’s kunt bewerken.

KineMaster

Maak je weleens video’s met je Android tablet, of zet je video’s van je smartphone over naar je tablet om ze te bewerken? Dan is de app KineMaster zeker het proberen waard. KineMaster biedt een handige tutorial voor het bewerken van video’s en beschikt over verschillende handige en gebruiksvriendelijke opties om je video’s eens flink aan te pakken. De app ondersteunt de meeste bestandsformaten van video’s die van tablets en smartphones komen, zit vol met effecten en overgangen, en je kunt zelfs een voice-over opnemen.

KineMaster

KineMaster is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

  • KineMaster

Firefox

Ben je op zoek naar een nieuwe browser voor je Android tablet en ga je voor snelheid en gebruiksgemak? Dan is Firefox een browser die het overwegen waard is. Mozilla heeft de Android-app van de browser Firefox deze week geüpdatet en geeft hem een fris design, bug fixes en Chromecast-ondersteuning. Vooral deze laatste optie kan interessant zijn want deze maakt het mogelijk je browser-vensters op je tv weer te geven. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk onder meer je bladwijzers en geschiedenis te synchroniseren met andere apparaten.

Firefox-Android

Firefox is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Firefox

One More Line

One More Line is een typisch spel waarmee je de saaie uurtjes door kunt komen, maar wanneer je het spel onder de knie hebt is het behoorlijk verslavend. One More Line is een simpel spel met veel kleur en een kort leercurve. Het is de bedoeling dat je een een figuurtje door het scherm loodst door deze zich vast te laten klampen aan cirkels die op je pad verschijnen. Ook moet je cirkels ontwijken en ervoor zorgen dat je de zijkanten van het parcours niet raakt. Kortom, zo simpel maar zo verslavend.

One More Line is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • One More Line

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.