Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #76

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2014, 8:30 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer een onder meer een app waarmee je zelf podcasts kunt opnemen en uitzenden.

Shadowrun: Dragonfall

Als je dit artikel leest dan is de kans groot dat je een Android tablet hebt en daar ook graag games op speelt. Mocht je een fan zijn van prachtige strategische spellen en heb je een moderne tablet, geef dan de game Shadowrun: Dragonfall een kans. Het role playing game en draait om een nieuwe Koude Oorlog, waar je je met een hoop tactiek en inzicht doorheen moet werken. Alle elementen die het vorige speel zo goed maakten, zoals het uitgebreide rpg-systeem en de mooie plaatjes, keren terug. Het spel kost je op de Google Play Store eenmalig 5,68 euro maar verder bevat de game geen in-app-aankopen.

Shadowrun: Dragonfall is voor een prijs van 5,68 euro te downloaden uit de Google Play Store.

  • Shadowrun: Dragonfall

Spreaker Studio

Er zijn in de Google Play store heel wat apps te vinden waarmee je podcasts kunt beluisteren maar wat als je eens zelf een podcast wilt maken? Dan is de app Spreaker Studio ideaal voor je Android tablet of smartphone. Met deze app kun je direct vanaf je mobiele apparaat een podcast opnemen en zelfs uitzenden. Je kunt eenvoudig nummers en effecten zelfs toevoegen en vervolgens je podcast of radio-uitzending delen via social media.

Spreaker-Studio

Spreaker Studio is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Spreaker Studio

VLC for Android

Als je op je desktop of laptop een mediaspeler gebruikt dan is de kans groot dat je ook VLC weleens tegengekomen bent. Deze populaire mediaspeler was meer dan twee jaar in bèta op Android, maar vanaf nu is de echte versie verkrijgbaar op het platform. VLC is een gebruiksvriendelijke mediaspeler waarmee je een groot aantal bestandsformaten zonder problemen kunt weergeven en waarmee eenvoudig content uit je thuisnetwerk kunt afspelen.

VLC-for-Android

VLC for Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • VLC for Android

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.