Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #72

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2014, 8:30 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je vanuit je luie stoel een officiële Engelse test kunt maken.

Duolingo Test Center

Met de app Duolingo kun je op een leuke en leerzame manier een nieuwe taal leren, direct op je iPad of iPhone. Maar een manier om anderen te laten zien dat je een taal ook daadwerkelijk beheerste was er niet. Met het Duolingo Test Center is dat vanaf nu wel mogelijk. De app is een officiële testgelegenheid, en de certificaten die je er krijgt hebben ook werkelijk een waarde, ze zijn namelijk gecertificeerd. Een test gaat $20 kosten, vergeleken met de gebruikelijke $200 is dat dus een koopje. Tijdelijk zijn de examens gratis, als introductie.

Duolingo test center app

Duolingo Test Center is gratis te downloaden.

  • Duolingo Test Center

Circle

Heb je Dots en Angry Birds uitgespeeld en ben je op zoek naar een nieuw spelletje om de tijd mee te doden in de wachtkamer of op andere plekken? Download Circle eens. Het lijkt gemakkelijk, maar je zult heel wat uurtjes zoet zijn met dit spel, wat het spel ook zo leuk maakt. Je bedient een cirkel die je niet tegen een lijn mag laten komen, vergelijkbaar met het bekende spel waarbij je een ring moet geleiden en waarbij wanneer je het fout doet een toeter af gaat.

Circle app

Circle is gratis beschikbaar in de App Store.

  • Circle

Oddworld: Stranger’s Wrath

Sinds afgelopen maandag is de iPad versie van Oddworld: Stranger’s Wrath beschikbaar. Dit spel, dat eerder op de Xbox verscheen, is anders dan veel spellen. Alles in de wereld is namelijk apart, vandaar ook de naam. Het spel is net als de Xbox versie met veel lovende woorden ontvangen, al klagen sommigen wel over de besturing, een probleem dat veel games op iOS hebben.

oddworld

Oddworld: Stranger’s Wrath is te koop voor €5,49.

  • Oddworld: Stranger's Wrath

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.