Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #73

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2014, 8:30 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee verschillende nieuwe toetsenborden kunt kopen en installeren.

Crossy Road

Crossy Road is alweer zo’n spel dat je kunt spelen als je heel even moet wachten. In het spel, dat de vergelijken is met klassieke arcade toppers probeer je kippen, duiven en andere dieren zover mogelijk te laten komen over drukke snelwegen, sporen en rivieren. Hoe verder je komt, des te meer punten je haalt. Crossy Road is een aanrader door de mooie graphics, en het frisse idee op een ouder concept.

Crossy Road app

Crossy Road is gratis te downloaden.

  • Crossy Road

Themeboard

Vind je het design van het standaard toetsenbord op je iPad niet meer zo mooi? Dan is de app Themeboard echt iets voor jou. Deze app zit vol met prachtige, minimalistische toetsenborden ontworpen door de beste designers. Zo zijn er toetsenborden beschikbaar die gebaseerd zijn op Apple’s echte toetsenborden, en eentje die pure eenvoud uitstraalt doordat alle lijnen weg zijn gehaald.

Themeboard app

Themeboard is een gratis app, maar sommige toetsenborden moet je kopen via een in-app aankoop.

  • Themeboard

Shadowrun: Dragonfall

Shadowrun: Dragonfall is de opvolger van de eerste Shadowrun die voor de iPad verscheen, en is minstens net zo goed. Het spel speelt zich af in een nieuwe koude oorlog, waarbij je een leider bent van een team shadowrunners. Shadowrun: Dragonfall heeft prachtige graphics en bevat meer dan 20 uur aan content in 17 missies. Anders dan veel populaire spellen wordt je na het kopen niet verrast door irritante reclame’s en in-app aankopen: na één keer betalen kun je genieten van de volledige game.

shadowrun-dragonfall

Shadowrun: Dragonfall kost €5,99 in de App Store.

  • Shadowrun: Dragonfall

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.