Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foursquare updatet Windows-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2014, 9:17 CategorieApplicaties

Eerder hadden we al het nieuws dat Foursquare eindelijk een iPad-app uitbrengt, en nu zien we dat de Windows-versie voorzien is van een versie update. Deze update omarmt het Metro-uiterlijk met al z’n tegels en lijkt ontzettend op de Windows Phone-versie.

Foursquare

Een paar weken geleden lanceerde Foursquare een verbeterde versie van z’n Windows Phone-applicatie: de app kreeg niet alleen een mooier uiterlijk en frisser design, ook kreeg het verbeterde zoekopties om meer uit je directe omgeving te halen. Vandaag zien we dat Foursquare de Windows-versie nog niet vergeten is, aangezien het bedrijf een grote update uitbracht voor dat platform. Foursquare maakt gebruik van alles dat Windows 8.1 zo eigen maakt, dus we zien een mooie Metro-interface en natuurlijk verschillende tegels.

Wanneer je nu dus de Windows Store op je Windows-tablet bezoekt, zul je versie 1.3.0.45 aantreffen van de applicatie. Net als bij de aankomende iPad-versie en de smartphone-apps van Foursquare, is ook nu het geval dat je niet meer kunt inchecken bij de locaties en bedrijven waar je bent. De app is vooral bedoeld om meer uit je directe omgeving te halen: zo kun je in een oogopslag zien waar er leuke restaurants te vinden zijn, bijvoorbeeld Foursquare is meer een app voor het ontdekken geworden en schuift z’n basis bijna aan de kant.

Die basis vinden we nog wel terug in de app Swarm, maar die is niet voor tablets beschikbaar. Inchecken is dus een ding uit het verleden voor Foursquare. Mocht je daar nog steeds interesse in hebben, dan kun je altijd die app downloaden op je smartphone. Wanneer je de Windows 8.1-versie van Foursquare geüpdatet hebt, dan zul je zien dat je straks nog sneller alles terugvindt wat je zoekt, doordat er eigenlijk al een hoop informatie op één scherm, in de vorm van foto’s en tekst, getoond wordt. Download de update via de onderstaande link.

  • Foursquare
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.