Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu lanceert kleine Stylistic Q335 Windows 8-tablet voor zakelijk gebruik

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2014, 11:30 CategorieWindows

Fujitsu brengt in de VS twee nieuwe Windows-tablets voor zakelijke gebruikers op de markt. De Japanse fabrikant komt met de hybride Stylistic Q55 en de 8-inch Stylistic Q335. Beide modellen zijn voorzien van Windows 8.1-software.

Wellicht het meest interessant is het 8-inch model, dat een resolutie van 1.280 bij 800 pixels heeft meegekregen. De tablet is voorzien van een active digitzer en biedt dus ondersteuning voor een stylus. Onder de motorkap zien we een Intel Atom Z3735F Bay Trail-processor met 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen terug.

Verder is de Stylistic Q335 voorzien van 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 1.2 megapixel webcam aan de voorzijde, een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, een microUSB-poort en een microHDMI-poort. De batterijduur bedraagt volgens de fabrikant zo’n 9,5 uur.

Fujitsu-Stylistic Q335

Voor zakelijke gebruikers is het interessant om te weten dat de tablet komt met een geïntegreerde TPM-module en er is de mogelijkheid de tablet te voorzien van Windows 8.1 pro-software. Ook komen er verschillende cases op de markt, waaronder een TPU-case met handvat.

De Fujitsu Stylistic Q335 moet vanaf half januari op de Amerikaanse markt te vinden zijn. Over de prijs is nog niks bekendgemaakt. Of en wanneer de tablet naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.