Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

G Pad X is mogelijk een nieuwe high-end tablet van LG

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2014, 22:16 CategorieAndroid

Op het gebied van tablets heeft LG nog weinig indruk weten te maken tot op heden. De in 2013 gelanceerde G Pad 8.3 was een prima apparaat maar wel al snel vergezeld door die middenklasse modellen in de G Pad-serie waar we na de lancering weinig meer van gehoord hebben. Maar, wellicht kunnen we in 2015 meer van LG verwachten.

Het is maar een kleine aanwijzing maar uit een trademark-aanvraag van de Koreaanse fabrikant kunnen we opmaken dat er een product met de naam G Pad X gelanceerd zal worden. Aangezien alle tablets die in 2013 en 2014 gelanceerd werden ook de naam G Pad dragen en het trademark in de categorie voor mobiele producten valt mogen we concluderen dat het om een tablet, of wellicht de naam van een tablet-serie, gaat.

Afgezien van de naam G Pad X weten we nog helemaal niks over het product. Mogelijk staat de X voor een extreem krachtige tablet of gaat het om een tablet met een groot schermformaat. Ook qua overige specificaties blijft het vooralsnog gissen. Maar, we kunnen wel wat eerdere geruchten koppelen. Zo verscheen onlangs het gerucht dat LG werkt aan de G Pen, een stylus voor tablets en smartphones die vergelijkbaar is met de S-Pen stylus van Samsung. Zou de G Pad X dan een Note-model in de G Pad-serie zijn.

Op 5 januari gaat in Las Vegas CES 2015 van start en krijgen we mogelijk meer te horen van de Koreaanse fabrikant. Wil je weten wat we allemaal tijdens deze beurs verwachten? Neem dan ons artikel met de verwachtingen voor CES 2015 door.

  • Delen:
LG G Pad 8.3
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.