Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Geliefd Star Wars-spel duikt op in Google Play Store

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2014, 10:09 CategorieAndroid

Eén van de meest geliefde Star Wars-spellen ooit duikt onverwacht op in de Google Play Store: Star Wars: Knights of the Old Republic. De game is oorspronkelijk ontwikkeld door BioWare, maar de port is gedaan door Aspyr Media.

Star Wars: Knights of the Old Republic

Geloof het of niet: Star Wars: Knights of the Old Republic is vannacht ineens uitgekomen in de Google Play Store. De game is geschikt voor een handjevol Android-apparaten die tenminste Android 4.1 of hoger moeten hebben. Onder andere de Google Nexus 7, Google Nexus 9 en de Google Nexus 10, samen met de Nvidia Shield, Samsung Galaxy Tab Pro en de Samsung Galaxy Note 3 en Note 4 worden aangegeven als geschikte apparaten, samen met nog een aantal smartphones. De lijst is in elk geval niet lang.

Star Wars: Knights of the Old Republic is oorspronkelijk ontwikkeld door ontwikkelaar BioWare, die console gamers kennen van spellen als Mass Effect en Dragon Age. Toen Star Wars: Knights of the Old Republic voor het eerst uitkwam, alweer elf jaar geleden was het niets minder dan weergaloos: de game combineerde Star Wars-lore met de fijne rpg-technieken van, wat we nu zien als, één van de beste rpg-makers ooit en deed dat op geheel eigen wijze – dit is een prequel-verhaal dat Star Wars-fans wél kunnen waarderen.

De ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor deze port, Aspyr Media, geeft aan dat er geen concessie zijn gemaakt en de ervaring in z’n geheel is overgebracht. Nu is dat misschien wel zo op het gebied van gameplay en levels, maar op grafisch gebied kunnen we al snel zien dat er wat lichteffecten missen, bijvoorbeeld. Maar laat je daardoor niet tegenhouden. Heb je stevige trek in één van de beste role playing games ooit, die je overal kunt spelen, en kun je deze kerst nog vier euro en acht cent missen? Download dan Star Wars: Knights of the Old Republic.

  • Star Wars: Knights of the Old Republic
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.