Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google begint verkoop Play Gift Cards in België

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2014, 12:12 CategorieAndroid

In Nederland kun je via de officiële weg nog niet aan cadeaubonnen voor de Google Play Store komen maar in België is dat sinds vandaag wel mogelijk. Google is in België begonnen met de verkoop van Google Play Gift Cards.

Google laat via de eigen website weten dat Android-gebruikers voortaan cadeaubonnen voor de Google Play Store bij diverse retailers kunnen kopen. In België gaat het om winkels van Express, Carrefour en FNAC. Daar zijn Play Gift Cards met een waarde van 15 euro, 25 euro en 50 euro te koop.

De ontvanger van de cadeaubon kan het tegoed gebruiker om content uit de Google Play Store te downloaden. Dit kan gaan om boeken, muziek, apps en andere items. De cadeaubonnen hebben geen vervaldatum en kunnen dus over een langere periode gebruikt worden. Wanneer je een cadeaubon aanschaft of krijgt kun je de code op de achterzijde in de Google Play-app inwisselen voor tegoed.

Momenteel kun je in Nederland content uit de Google Play Store aanschaffen wanneer je een credit card aan je account hangt of PayPal gebruikt. De Play Gift Cards zijn de ideale oplossing voor diegenen die geen credit card hebben of deze liever niet voor zaken als apps en muziek gebruiken. Ook is het met de Play Gift Cards eenvoudig om apps, muziek of boeken cadeau te doen.

In totaal zijn er nu 28 landen waar Android-gebruikers Google Play Gift Cards kunnen kopen. Nederland ontbreekt nog in de lijst en het is niet duidelijk wanneer we ook hier voor de cadeaubonnen naar de winkel kunnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.