Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 6 vanaf volgende week te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2014, 17:43 CategorieAndroid

De Google Nexus 6 is alweer een aantal weken geleden aangekondigd maar nog steeds kunnen we er in Nederland niet voor naar de winkel door een sms-bug die klanten van Vodafone treft. Gelukkig komt hier volgende week verandering in.

Eigenlijk had de Google Nexus 6, geproduceerd door Motorola, al een tijdje te koop moeten zijn in Nederland maar drie weken terug dook een bug op waardoor bezitters van het toestel met Vodafone-abonnement niet of nauwelijks kunnen sms’en. Google wilde deze bug verhelpen alvorens de phablet in Nederland op de markt te brengen.

Die bug lijkt nu opgelost want de importeur van de Nexus 6 laat tegenover Tweakers weten dat het toestel vanaf volgende week geleverd zal worden in Nederland. Eerst komt de 32GB-versie naar Nederland, enkele weken later gevolg door de 64GB-versie.

Diverse winkels bieden de phablet inmiddels aan, zoals in onderstaande prijsvergelijking te zien is, en de meeste webshops houden een leverdatum ergens in de komende week aan. De 32GB-versie kost 649 euro, terwijl de 64GB-variant 699 euro gaat kosten.

De Google Nexus 6 is voorzien van een 5.9-inch amoled-display met een 2.560 bij 1.440 pixels resolutie en draait op een Qualcomm Snapdragon 805-processor met een kloksnelheid van 2.7GHz. Ook beschikt de phablet over een 13 megapixel camera, 3GB aan werkgeheugen en Android 5.0 Lollipop.

  • Delen:
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Reacties

  1. ANL
    10 december, 2014 om 18:11

    Echt veel te duur en ook niet a la het verleden en reputatie van de Nexus apparaten uit het verleden. Nexus stond voor hoogwaardige apparatuur met een zacht prijskaartje en scoorde daarmee (natuurlijk) ook…. Dit is echt te duur gewoon….

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.