Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Play Games krijgt kleine update

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2014, 14:31 CategorieAndroid

Google heeft de Google Play Games-app op Android voorzien van een kleine update, die het Material Design aan tweaks meegeeft. Het zijn geen grote updates verder, maar het is vanaf nu wel weer mogelijk van account te wisselen of een nieuwe snel toe te voegen.

Google Play Games

Je zult de app waarschijnlijk dagelijks gebruiken: de Google Play Games-applicatie. Met de app krijg je snel en direct toegang tot de games-afdeling van de Google Play Store, zodat je niet nog een andere tap hoeft te gebruiken wanneer je de normale Store opstart. Google heeft vannacht de app voorzien van een kleine update, waardoor het versienummer 2.1 verwisseld wordt voor versie 2.2. Kijkende naar dat versienummer, dan kun je concluderen dat de update niet heel groot is. En dat klopt: Google past nu de kleine dingen aan.

Het Material Design is dus wat meer verfijnd. Wanneer je nu de app weer voor het eerst opstart, krijg je een korte introductie van app waarin die je uitlegt wat het voor app is en wat je er allemaal mee kunt. Mocht je die app wel dagelijks gebruiken, dan wordt je deze introductie bespaard en kun je gewoon de app gebruiken zoals je dat altijd al deed. Mocht je meerdere accounts hebben, dan zul je zien dat het gemakkelijker wordt om accounts toe te voegen of van account te wisselen. Mocht je maar één account hebben, dan verandert er weinig.

Wel krijg je dan de optie om alsnog snel een ander account toe te voegen en zul je merken dat de ruimte voor je profiel groter is dan voorheen – gelijk aan andere Google-apps die zijn voorzien van het Material Design. Mocht je vannacht de update nog niet hebben gekregen, dan kun je hier handmatig de update downloaden en je zelf voorzien van die kleine tweaks. Het bestand is getekend door Google, waardoor je weet dat het wel goed zit met de beveiliging en de stabiliteit. Anders kan het één deze dagen gebeuren dat de update aankomt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.