Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hearthstone verschijnt voor Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2014, 10:33 CategorieAndroid

Het heeft even geduurd maar in de komende dagen kun je eindelijk de populaire game Hearthstone op je Android tablet installeren. Het spel was al beschikbaar voor onder meer de pc en de iPad maar de versie voor Android tablets wordt in verschillende regio’s nu ook voor Android tablets uitgerold. Een smartphone-versie verschijnt begin volgend jaar pas.

Blizzard is één van de grootste ontwikkelaars uit de gamesindustrie. Het maakt grote online spellen als World of Warcraft voor pc en is verantwoordelijk voor de immens populaire Diablo-serie. Maar Blizzard weet zich ook goed staande te houden op de mobile games-markt, waar het sinds dit jaar actief is met het kaartenspel Hearthstone, voor iPad. De game is gratis te spelen, maar bevat wel in-app-aankopen. Het mooie is dat je in principe nooit een stuiver hoeft uit te geven aan de game, omdat je hem op je eigen tempo kunt doorspelen.

Desondanks smijten gamers met hun geld naar hun iPads, omdat ze de beste kaarten van het spel willen hebben – die je dus binnen Hearthstone kunt aanschaffen. De in-app aankopen (kaarten) variëren van 1,79 tot 44,99 euro per item. Het mooie is dat je op het ene apparaat kunt beginnen en op het andere apparaat kunt doorspelen door in te loggen met je Battle.net-account. In Hearthstone draait het allemaal om het bedenken van de beste strategie met de kaarten die je hebt.

Je kunt Hearthstone via onderstaande knop uit de Google Play Store downloaden. Het spel is geschikt voor Android tablets met een formaat van 6-inch of groter die minimaal op Android 4.0 draaien. Momenteel kan het spel in Nederland nog niet gedownload worden maar daar komt als het goed is binnen enkele dagen verandering in.

  • Hearthstone
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.