Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HTC Hima krijgt ook Ultra-versie’

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2014, 10:31 CategorieAndroid

Naar verluidt krijgt de onaangekondigde HTC Hima nog een Ultra-versie, maar de specificaties van dat apparaat zijn nog niet bekend. Ook deze informatie komt van de bron @upleaks, die het meestal wel bij het juiste eind heeft.

HTC Hima Ultra

In de afgelopen week kwam ineens de HTC One M9 aan het licht. Het zou nog wel eens de opvolger van de HTC One M8 kunnen zijn. Niet lang daarna kwamen we erachter dat HTC de One M9 zou willen uitbrengen onder een andere naam, namelijk HTC Hima, en dat het toestel in maart van 2015 op de markt zou worden uitgebracht. HTC heeft zelf nog niets over dit apparaat verteld en alle informatie die we hebben gezien, komt van de doorgaans betrouwbare bron @upleaks, een Twitter-account met veel geruchten over de telecomindustrie.

Nu is er wederom nieuwe informatie opgedoken: zo schijnt HTC ook voornemens te zijn met een Ultra-versie van de HTC Hima op de proppen te komen. Hoewel er verder geen informatie over het apparaat naar buiten is gekomen, gaan we ervan uit, gezien de titel ‘Ultra’, dat het om een grotere variant van het toestel gaat. Helemaal nieuw is deze informatie niet: toen we voor het eerst zagen dat HTC plannen had voor de opvolger van de HTC One M8, kwam ook al aan het licht dat er mogelijk een grotere variant van zou gaan bestaan.

En waar eerst bleek dat de HTC Hima een scherm van 5,5, inch zou krijgen, waardoor het officieel een phablet werd, bleek later weer dat dat gerucht er een halve inch naast zat: de HTC Hima zou slechts een scherm van 5 inch krijgen. Daardoor is er ruimte genoeg voor een phablet-variant van de Hima, mogelijk dus de Hima Ultra. Het leek nogal gek om zowel een 5,5 inch en een nog grotere versie van hetzelfde toestel uit te brengen, maar wie zijn wij. Totdat HTC zelf de aankondiging doet, blijven dit allemaal geruchten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.