Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

IFTTT voor Android krijgt grote update

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2014, 12:38 CategorieAndroid

Heb jij alles op je Android-tablet geautomatiseerd om zo sneller te kunnen werken? Dan is de kans groot dat je hiervoor de app IFTTT gebruikt. Hiermee kun je een groot aantal handelingen en acties instellen om bijvoorbeeld snel een post op social media te plaatsen of een bestand te uploaden. IFTTT voor Android is deze week voorzien van een grote update die onder meer een nieuwe interface brengt.

IFTTT is één van de populairste apps voor het automatiseren van handelingen en acties op je tablet, computer of smartphone. Met de app is het mogelijk zogenaamde ‘recepten’ aan te maken en op deze manier handelingen en acties te combineren zodat je met één druk op de knop bijvoorbeeld een foto die gemaakt is met je camera uploadt naar de clouddienst naar keuze. Meer over IFTTT lees je in onze IFTTT tutorial.

De IFTTT-app voor Android is deze week voorzien van een grote update. Zo heeft de app een vernieuwde interface gekregen, al zijn de aanpassingen subtiel te noemen. Belangrijker is dat er nieuwe kanalen toegevoegd zijn waarmee je bepaalde recepten aan kunt maken. Zo zijn onder meer Todoist, Sina Weibo, Whistle, Slice, Quip, Harmony, Ubi, Rachio Iro, FollowUp,cc, Garage.io, ShopYourWay, Stockimo, Bttn, Printhug, TrackIf, ORBneXt, Dailymotion, Kato.im, Homeboy, en Smappee toegevoegd. Ook zijn er verschillende bugfixes en stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd.

Je kunt de IFTTT-app voor iOS en Android downloaden via onderstaande links.

  • IFTTT
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.