Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

KineMaster: fraaie videobewerker voor Android

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2014, 12:42 CategorieAndroid

Wanneer je al een tijdje op zoek bent naar een goede videobewerker voor je Android-tablet of -phablet, dan kun je KineMaster eens uitproberen. KineMaster biedt een handige tutorial aan en werkt verder heel gebruiksvriendelijk.

KineMaster

Wanneer je op zoek bent naar een goed werkende videobewerker op je tablet, kijk dan niet verder dan KineMaster. Met KineMaster kun je heel snel een aantal fraaie dingen uitvoeren. Wij raden je wel aan eerst de tutorial te doorlopen, zodat je in elk geval op de hoogte bent van een aantal basale functies. Leef je vervolgens helemaal uit met de rest van de app. Wil je een nieuw project starten, dan druk je simpelweg op het plus-icoontje rechts bovenin. De volgende keer vind je op dat scherm je opgeslagen projecten, in een horizontale lijn.

Je sleept de media die je wil bewerken heel simpel naar je timeline. Wil je hem weer weg hebben, dan houd je het bestand ingedrukt, totdat je die optie ziet. KineMaster ondersteunt de volgende formaten: .mp4, .3gp, .mov, .jpg, .png, .mp3, .mp4a .aac. Dat is misschien niet uitgebreid, maar het zijn wel de meest voorkomende formaten op een tablet op smartphone. Heb je een bestand ingeladen dan kun je niet alleen alle kleuren aanpassen, maar ook de tint en helderheid, de snelheid en alle transitie-effecten. Ook kun je live een voice-over opnemen.

Wil je het helemaal bont maken, dan kun je zelfs thema’s toevoegen, die met voorgeïnstalleerde effecten je video opleuken. Je kunt zelfs een specifieke frame van een video gebruiken, waarmee je een soort ‘pauze-effect’ creëert, en natuurlijk de credits toevoegen. Ben je klaar, dan kun je de video direct in SD of Full HD uploaden naar je social media. De app is gratis te downloaden voor Android. Maar wil je echt alles uit de applicatie halen, dan ben je bijna dertig euro kwijt. Je vindt de app via de onderstaande downloadlink.

  • KineMaster
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.