Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG lanceert Tab Book Duo Windows 8 convertible

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2014, 16:36 CategorieWindows

LG heeft vandaag in Zuid-Korea een nieuwe convertible aangekondigd. De Koreaanse fabrikant komt met de Tab Book Duo, een tablet met ingebouwde kickstand en een bijpassend keyboard. In Zuid-Korea krijgt het apparaat een prijs van omgerekend 569 euro mee.

Hoewel LG de Tab Book Duo officieel middels een persbericht aangekondigd heeft ontbreken de belangrijkste details nog. Zo komen we maar weinig te weten over de exacte specificaties van het apparaat. Wel weten we dat de Tab Book Duo over een 10.1-inch scherm beschikt en draait op Windows 8.1-software.

Onder de motorkap zien we een Intel quadcore-processor terug maar welk model precies is onduidelijk. Waarschijnlijk gaat het om een Bay Trail-chip met vier kernen. De resolutie van het scherm lijkt 1.920 bij 1.200 pixels te bedragen en het 530 gram wegende apparaat gaat volgens LG 11 uur mee op een volle lading.

LG-Tab-Book-Duo-2

De persafbeeldingen van LG laten zien dat het scherm, de tablet, beschikt over een kickstand waarmee deze in een hoek op tafel of op een bureau geplaatst kan worden. Een bijpassend slank keyboard zorgt ervoor dat je het geheel comfortabel als desktop kunt gebruiken. Het toetsenbord wordt middels bluetooth met de tablet gekoppeld.

Verder is de Tab Book Duo voorzien van een hdmi-poort zodat een extern scherm gekoppeld kan worden, is er een usb 3.0-poort aanwezig, en in combinatie met het toetsenbord bedraagt het gewicht 792 gram. Voor de rest blijft het helaas gissen wat we precies kunnen verwachten.

De LG Tab Book Duo moet een dezer dagen in Korea verschijnen voor een omgerekende prijs van 569 euro. Of en wanneer de convertible naar Europa komt is vooralsnog onbekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.