Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG werkt aan nieuwe stylus, genaamd G Pen’

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2014, 10:45 CategorieAccessoires

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG zou momenteel werken aan de G Pen, een verbeterde stylus voor de grote phablets van het bedrijf. Dat blijkt uit een aangevraagde trademark, die is opgedoken op internet. Daarin staat de G Pen vermeld.

LG G Pen

Samsung en LG zijn echte rivalen van elkaar. Beide bedrijven hebben ontzettend veel producten die op de producten van de concurrent lijken – soms enkel met het doel om er gewoon iets tegenover te kunnen zetten. Daar waar Samsung bijvoorbeeld de Galaxy S-smartphones en de Galaxy Note-phablets heeft, zien we LG aan de andere kant met de LG G-smarphone-serie en de LG G Pro-phablets, al kan het zijn dat LG die serie nog wel eens gaat afkappen, omdat de fabrikant zich mogelijk wil richten op de LG G4-smartphone.

Als we de geruchten mogen geloven, dan krijgen beide bedrijven niet alleen nog een product dat sterk op die van de concurrent gaat lijken, de naam komt ook grotendeels overeen. LG heeft namelijk onlangs een trademark voor een accessoire ingediend: die van de G Pen. Samsung heeft al een tijdje de S Pen in het assortiment en het bedrijf is daar altijd trots op geweest. Zo zagen we al eens eerder een reclame over die S Pen voorbij komen, waarin Samsung deed alsof het de beste uitvinding sinds de originele pen zou zijn.

Nu heeft LG al een stylus uitgebracht, bij de LG G3 Stylus, maar die pen was lang niet zo functioneel als die van Samsung. Wellicht dat LG momenteel bezig is met een nieuwe high-end phablet, die een stevige stylus vol moderne functies kan gebruiken; maar dat is voorlopig nog even gissen, omdat het bedrijf nog niets heeft aangekondigd. Is het dan toch zo dat de LG G Pro-lijn niet wordt geannuleerd? Of krijgen we gewoon een geheel nieuwe lijn phablets? Met een beetje mazzel weten we het begin volgend jaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.