Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lumia 1330 phablet opgedoken in benchmark GFXBench

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2014, 14:49 CategorieWindows

De Lumia 1330 is opgedoken in de benchmark GFXBench, terwijl Microsoft officieel nog niets bekendgemaakt heeft over de nieuwe phablet. De Lumia 1330 moet de 1320 gaat opvolgen, met iets betere specs.

Lumia 1330 phablet

Het blijkt dat Microsoft momenteel werkt aan de opvolger van de Nokia Lumia 1320-phablet, die het internet omgedoopt heeft tot de Lumia 1330. De naam Nokia is weggevallen, omdat Microsoft voortaan z’n toestellen onder eigen naam wil uitbrengen, en van de ’20’ is ’30’ gemaakt; ook al heeft Microsoft zelf nog niets naar buiten gebracht over het toestel, het internet is ervan overtuigd dat we hem binnenkort toch gaan zien. Dit is niet de eerste keer dat de Lumia 1330 phablet opduikt, zoals je eerder op Tablets Magazine kon lezen.

Wat is het geval? De Lumia 1330 phablet is opgedoken in de benchmark van GFXBench, een behoorlijk betrouwbare bron als het om nieuwe tablets, phablets of smartphones gaat. Het gaat hier om het model RM-1062. Volgens de database krijgt de Lumia 1330 inderdaad een camera aan de achterkant van 14 megapixel, een 5 megapixel-camera aan de voorkant, de Adreno 305 GPU, een Snapdragon 400 quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. Geen echt bakbeest dus, meer eentje die bedoeld is voor het middensegment.

Het scherm van de Lumia 1330 phablet komt uit op 5,7 inch, met een resolutie van 720p. Daarnaast doet het gerucht de ronde dat deze phablet draadloos kan worden opgeladen, dankzij een speciaal geprepareerde achterkant, die momenteel nog niet verkrijgbaar is. Overigens wordt er ook gesproken over zes verschillende modellen, waarvan alleen bekend is dat één model ruimte heeft voor één simkaart (de RM-1066) en eentje voor twee simkaarten (RM-1067). Wanneer Microsoft officieel de phablet aankondigt, is niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.