Maak kans op een Logitech Keys-To-Go keyboard voor de iPad

04 december 2014 1 Minuut 21 Reacties
Logitech-Keys-To-Go-review-1

We geven samen met Logitech een Keys-To-Go keyboard voor de iPad en iPad mini weg. Hiermee kun je overal en altijd comfortabel typen.

Je maakt nog steeds kans op een premium keyboard-case voor de Galaxy Tab S maar we gaan ondertussen vrolijk door met een nieuwe actie. We geven samen met Logitech namelijk een Keys-To-Go keyboard voor de iPad en iPad mini weg. Dit draadloze toetsenbord is geschikt voor alle iPad-modellen en heeft een prijs van 69,99 euro.

Logitech Keys-To-Go

De Logitech Keys-To-Go is een toetsenbord dat draadloos verbinding kan maken met elke iPad, dus ook de nieuwe iPad Air 2 en de iPad mini 3. De accessoire is een stand-alone, draagbaar toetsenbord dat volgens de fabrikant ook ideaal is voor onderweg dankzij de dikte van 6,1 mm en een gewicht van 180 gram. De toetsen moeten een lichte respons voor een comfortabele typ-ervaring bieden en de waterafstotende FabricSkin beschermt het toetsenbord tegen morsen en vuil. De oplaadbare batterij gaat volgens Logitech tot drie maanden mee, indien volledig opgeladen. Het toetsenbord is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, rood en blauwgroen) voor een adviesprijs van 69,99 euro.

Review

We hebben de Logitech Keys-To-Go onlangs aan een uitgebreide review onderworpen en waren met name enthousiast over de comfortabele typ-ervaring en de hoogwaardige kwaliteit.

Hoe doe je mee?

Heb jij een iPad of iPad mini en wil je kans maken op dit draadloze toetsenbord? Of wil je dit toetsenbord cadeau doen? Dan kun je met onze actie meedoen door een reactie onder dit artikel achter te laten. Laat ons weten waarom jij deze accessoire graag wilt winnen en zaterdag 6 december kiezen we omstreeks 18.00 willekeurig een winnaar. Zorg ook dat je Tablets Magazine volgt op Twitter en Facebook want daar houden we later deze maand een mooie actie.

Winnaar

Beste Filip De Bot, gefeliciteerd met dit toetsenbord! We nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd morgen de website in de gaten voor een nieuwe actie.

Reacties (21)