Maak kans op een Logitech Type-S case voor de Galaxy Tab S

02 december 2014 2 Minuten 21 Reacties
Type-S-Galaxy-Tab-S

Natuurlijk is het ook bij Tablets Magazine december en daarom geven we de komende weken een aantal mooie accessoires voor tablets weg.

De maand december is van start gegaan en dat betekent dat we met z’n allen weer op zoek gaan naar leuke cadeaus, voor onszelf en wellicht voor anderen. Natuurlijk helpt Tablets Magazine je ook dit jaar weer mee en daarom geven we de komende weken een aantal mooie accessoires voor tablets weg. Vandaag trappen we af met een luxe case voor de Samsung Galaxy Tab S 10.5.

Logitech Type-S case

Samen met Logitech geven we de Type-S case, met een waarde van 99,99 euro, voor de Samsung Galaxy Tab S 10.5 weg. De case is voorzien van een ingebouwd Bluetooth-toetsenbord met een geoptimaliseerde lay-out en mogelijkheid om de tablet te gebruiken vanuit verschillende kijkposities. Je kunt de tablet rechtop plaatsen om e-mails te typen en te chatten of plat leggen om een e-boek te lezen of comfortabel te surfen. Ingebouwde magneten zorgen ervoor dat de tablet automatisch aangaat als de case geopend wordt en uitgaat zodra de case gesloten wordt.

Daarnaast beschikt de Logitech Type-S over een batterij die tot drie maanden meegaat wanneer deze volledig opgeladen is en via de meegeleverde USB-kabel opgeladen kan worden. De case is voorzien waterafstotende materialen en beschermt de tablet volgens de fabrikant optimaal. Het Essential Protection System (E.P.S.) beschermt beide kanten van de tablet tegen stoten, krassen en morsen. Daarnaast zorgt het Logitech SecureLock-systeem ervoor dat de tablet stevig vast zit in de beschermende case.

Hoe doe je mee?

Heb jij een Samsung Galaxy Tab S en wil je kans maken op deze case? Of ken je iemand met deze tablet en wil je de case cadeau doen? Dan kun je met onze actie meedoen door een reactie onder dit artikel achter te laten. Laat ons weten waarom jij deze case graag wilt winnen en donderdag 4 december kiezen we omstreeks 18.00 willekeurig een winnaar. Zorg ook dat je Tablets Magazine volgt op Twitter en Facebook want daar houden we later deze maand een mooie actie.

Winnaar

De winnaar is bekend! Michiel, gefeliciteerd met de Logitech case voor de Galaxy Tab S! Niet gewonnen? Doe dan mee met onze nieuwe actie.

Reacties (21)