Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marvel: Contest of Champions nu uit voor iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2014, 11:32 CategorieAndroid

Marvel heeft in samenwerking met spelontwikkelaar Kabam een nieuw vechtspel ontwikkeld, met in de hoofdrol zo’n beetje elke Marvel-held. De game is gratis te downloaden voor Android en iOS, maar bevat wel een hoop in-app-aankopen.

Marvel: Contest of Champions

Mocht je een beetje bekend zijn met de Marvel-strips, dan word je wellicht enthousiast bij het zien van het bovenstaande plaatje. En hoewel je die scene misschien zelf al hebt kunnen naspelen in verschillende andere fighting games van Marvel, is het de eerste keer dat we het in pracht en praal op een tablet kunnen nabootsen. En dit keer niet met ingewikkeld knoppencombinaties waarmee je de meest spetterende aanvallen tevoorschijn tovert, maar met een redelijk simpel besturingssysteem waar je snel mee uit de voeten kunt.

Marvel: Contest of Champions is een 2D-vechtspel met 3D-personages en dat betekent dat je van links naar rechts vecht. Door rechts te tappen, voer je een normale aanval uit. Door links te tappen, zul je in de verdediging gaan. Door naar rechts te swipen voer je een sterke aanval uit en wanneer je naar links swipet, springt je personage naar achteren. Heb je genoeg schade aangedaan, dan doet je superheld een laatste super krachtige aanval waarmee je je tegenstander knock out slaat. Het vechten is dus niet gecompliceerd, maar wel even wennen.

Ondertussen word je begeleid door een groots opgezet verhaal, waar je helaas wel te maken krijgt met allerlei betaaleenheden en wachtbalkjes. Door met echt geld te betalen, kun je je progressie sneller laten verlopen. Mocht je daar geen zin in hebben, dan kun je je ook nog wagen aan de online modus, waar je het tegen wereldvreemde mensen kunt opnemen. Voor de  eer, want je wint er verder niets mee. De game is dus gratis te downloaden, maar pas wel op voor al die in-app-aankopen; die kunnen oplopen tot wel negentig euro.

  • Marvel Contest of Champions
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.