Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met 7 Minute Superhero Workout sport je en red je de wereld

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2014, 19:59 CategorieAndroid

Ben je iemand die de nodige motivatie nodig heeft om te sporten? De fitness-app 7 Minute Superhero Workout geeft je motivatie genoeg. Wanneer je namelijk net niet die laatste slag kunt geven, dan kan het zijn dat de wereld vernietigd wordt. En dat wil je niet.

7 Minute Superhero Workout

Ben je bereid om te sporten voor een gezonder lichaam? Of ben je iemand die flink gemotiveerd moet worden? Is een raket die op je afkomt genoeg? Of moet het lot van de wereld in jouw handen liggen? Als dat de motivatie is die je zoekt om die overtollige kilo’s kwijt te raken, dan hebben we wellicht een leuke app voor je gevonden, namelijk 7 Minute Superhero Workout. Deze fitness-app krijgt je op een grappige manier aan het sporten, zoals de hardloop-app Zombies, Run! je ooit aan het rennen kreeg en The Walk je liet wandelen.

Ontwikkelaar Six to Start wil graag dat je sport. Maar sporten is vaak saai en geroutineerd en dat is nou net waar mensen vaak niets mee hebben. Wanneer je ergens een spel van maakt of een spelelement aan toevoegt, dan zijn mensen veel vaker bereid dingen te doen waar ze aanvankelijk geen zin in hadden en dat weten ze bij Six to Start. De app laat je op een grappige manier tot wel veertig verschillende oefeningen uitvoeren, in kleine pakketten van zeven minuten en in meer dan tien verschillende workout-verzamelingen.

Je hoeft daarvoor gelukkig niet je Android-phablet of -tablet in je handen te houden, mocht je dat denken. Hoe de app dan je bewegingen registreert? Via de camera. Je moet je tablet of phablet dus tegen een object aanzetten, in de goede hoek, zodat het je lichaam kan zien werken. Ook is er Chromecast-ondersteuning, dus hoef je niet met kleine oogjes naar dat kleinere scherm te kijken. De fitness-app 7 Minute Superhero Workout kost je eenmalig 2,87 euro, maar er zijn verder geen in-app-aankopen en je kunt direct beginnen met zweten.

  • 7 Minute Superhero Workout
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.