Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met Impossible Draw kun je lekker krabbelen

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2014, 12:15 CategorieAndroid

Laat je niet tegenhouden door een gametitel met de term ‘onmogelijk’ en zie het als een uitdaging, zoals het spel Impossible Draw. In dit spel moet je figuurtjes natekenen, terwijl je bijna gehypnotiseerd wordt door de muziek en de achtergronden.

Impossible Draw

Hoe moeilijk kan het zijn om een paar krabbeltjes na te tekenen? En hoeveel uitdaging kan daar in zitten? Nou, als we het spel Impossible Draw mogen geloven is het moeilijk genoeg en bevat het genoeg uitdaging om er een game omheen te bouwen. Terwijl je je laat hypnotiseren door de kleurrijke achtergrond en de elektronische muziek, krijg je de opdracht telkens een apart figuurtje na te tekenen op het scherm van je tablet of smartphone. En inderdaad, na verloop van tijd wordt dit steeds moeilijker en leiden de visuele aspecten alleen maar af.

Wat precies het verhaal is, weten we niet. Maar je bevindt je in een soort eindeloze cybertunnel en je moet er doorheen zien te raken. Dat doe je dus door de symbolen na te tekenen die op je af komen. Vervolgens beoordeelt de game je op je tekenkunsten en bepaalt het of je door mag gaan of niet. Lukt het je niet om binnen de tijd zo’n krabbeltje na te krabbelen, dan loop je tegen een muur aan en is het game over. Het geeft de speler een gevoel van urgentie mee, aangezien je niet alle tijd van de wereld hebt die symbolen na te tekenen.

Impossible Draw heeft drie verschillende visuele thema’s, zeven elektronische nummers en vier spelmodi. Met elke tekenen die je correct tekent verdien je bytes en met die bytes kun je nieuwe content vrijspelen. Hoewel het spel gratis te downloaden en te spelen is, zijn er wel in-app-aankopen aanwezig, waarmee je bijvoorbeeld de reclames weghaalt of sneller de content vrij speelt. Maar dat is volledig optioneel en je hoeft geen geld uit te geven om alles uit het spel te halen. De game was al even uit op iOS en is nu ook uit op Android.

  • Impossible Draw
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.