Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 4 ook in ‘fluweel rood’ verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2014, 9:57 CategorieAndroid

Samsung heeft een nieuwe kleuren van de populaire phablet Samsung Galaxy Note 4 aangekondigd, namelijk Velvet Red (Fluweel Rood). Maar helaas: voorlopig is de tablet/smartphone-hybride enkel verkrijgbaar in Zuid-Korea.

Samsung Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 is nu in vier kleuren verkrijgbaar: zwart, wit, goud en roze, inclusief hun eigen bijvoeglijke naamwoorden. Daar is nu een nieuwe kleur bij gekomen, namelijk rood. Of, zoals Samsung het zelf omschrijft, Velvet Red, wat letterlijk vertaald ‘fluweel rood’ betekent. De nieuwe kleur komt precies op tijd voor de feestdagen op de markt, waar kleuren als rood en zilver vaak de dienst uitmaken, dus zullen er ongetwijfeld alsnog mensen overstag gaan en een Note 4 halen, omdat-ie nou eenmaal rood is.

Maar dat zijn alleen de mensen die in Zuid-Korea wonen, waar Samsung ooit is opgericht. De Velvet Red Samsung Galaxy Note 4 is verkrijgbaar bij één van de grootste telecomleverancier van dat land. Net zoals altijd met dat soort landspecifieke acties, is niet duidelijk of de fluweel rode versie van de krachtige phablet ook de overstap maakt naar het westen. Dat zien we vaker gebeuren: neem bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 4 die straks de Snapdragon 810-processor krijgt. Onzeker is of-ie ook naar Europa komt.

De Samsung Galaxy Note 4 is een kruising tussen een telefoon en een tablet, wat een phablet genoemd wordt. Samsung brengt al een aantal jaar deze succesvolle Note-serie op de markt en voorziet gebruikers van een groot scherm (5,7 inch), een goede processor (Qualcomm Snapdragon 805) en een hoge resolutie (2560 x 1440). Verder heeft de Samsung Galaxy Note 4 zo’n beetje elke moderne aansluiting die je van een phablet mag verwachten en heeft-ie twee camera’s: eentje van 16MP aan de achterkant en eentje van 3,7MP aan de voorkant.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.