Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung-toestellen kunnen Lollipop in januari verwachten’

Geschreven door
Geplaatst op31 december 2014, 10:45 CategorieAndroid

Er schijnt een e-mail in omloop te zijn, afkomstig van Samsung, waarin geschreven staat dat Samsung-toestellen in januari Lollipop krijgen. Samsung gaf eerder aan dat de meeste toestellen begin 2015 de upgrade mogen verwachten.

Android 5.0 Lollipop op Samsung-toestellen

Het is slechts een kwestie van tijd voordat Samsung de upgrade naar Android 5.0 Lollipop vrijgeeft voor z’n meest populaire toestellen, maar het is natuurlijk fijn om te weten wanneer die tijd is aangebroken. Sommige toestellen, zoals de Galaxy S5, hebben Lollipop al mogen ontvangen – ook al is dat alleen in Polen en Spanje. Het laat in elk geval zien dat Samsung in elk geval een versie van Lollipop heeft klaargestoomd voor z’n eigen modellen. De rest van de wereld, met een Note 4, Edge of S5, mag hem in januari verwachten.

Tenminste, als we het e-mailbericht mogen geloven, dat vermoedelijk binnen Samsung is rondgestuurd. De persoon die dit bericht naar buiten heeft geholpen, schijnt een medewerker van de Zuid-Koreaanse fabrikant te zijn en heeft dit al meerdere malen bewezen op het forum van Reddit. Ook dit bericht dook daar aanvankelijk op. In het bericht is te lezen dat Samsung-winkels zich moeten klaarmaken voor de overstap op Lollipop en middels het bericht wil het bedrijf de medewerkers laten weten hoe en wanneer dat moet gebeuren.

De uitrol van de update zou in januari 2015 beginnen. Eerst wordt de Samsung Galaxy S5-smartphone aangedaan, vervolgens de Samsung Galaxy Note 4 en daarna de Samsung Galaxy Note Edge. We weten dat ook de Samsung Galaxy Note 3 en de Samsung Galaxy Note 2 worden voorzien van de update, maar onduidelijk is nog wanneer. Voorlopig blijft het op ‘begin 2015’. We weten dit allemaal natuurlijk pas zeker wanneer Samsung zelf het bericht naar buiten brengt – laten we hopen dat deze geruchten kloppen. Dan ga je goed het nieuwe jaar in.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.