Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Scherm van HTC One M9 wordt 5,5 inch’

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2014, 10:04 CategorieAndroid

Volgens een nieuwtje uit China krijgt de nieuwe HTC One, de HTC One M9, een scherm van 5,5 inch, wat het officieel een phablet maakt. Ook wordt er gesproken over de HTC One M9 Prime, die naar verluidt een nog groter scherm krijgt.

HTC One M9

Eigenlijk is het nog te moeilijk om iets te zeggen over de HTC One M9, die waarschijnlijk pas over drie of vier maanden wordt gepresenteerd, maar we krijgen hulp uit China. Het nieuws daar denkt te weten wat de specificaties voor de volgende HTC One, de M9, worden. Ook wordt er gesproken over de HTC One M9 Prime, maar daar is heel weinig over bekend. Bovendien is nog helemaal niet zeker of HTC ook voornemens is met een mogelijk grotere versie van de M9 te komen, maar laten we eens bekijken wat de geruchten allemaal vertellen.

Mochten deze ‘lekken’ accuraat zijn, dan zien we een totaal andere HTC One dan we tot nu toe gewend zijn. Volgens het bericht krijgt de M9 een aanzienlijke update. Het scherm wordt 5.5-inch, met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Daarnaast krijgt-ie 3GB aan werkgeheugen, een Snapdragon 805 SoC (system on chip) en een batterij van 3500 mAh. Verder wordt er gesproken over een 16MP-camera met optical image stabilization (beeldstabilisatie), wat inhoudt dat HTC afstand zou nemen van de UtraPixel-hardware.

Aangezien Apple onlangs Beats heeft opgekocht, is HTC genoodzaakt een andere audiopartner te vinden. Die heeft de fabrikant mogelijk gevonden in Bose. De HTC One M9 is dus een flink bakbeest met moderne hardware, ook nog in het begin van 2015. Maar dat levert wel de vraag op wat de M9 Prime dan voor plek heeft in de markt. Daar is echt heel weinig over te zeggen. Mogelijk krijgt dat apparaat een nog groter scherm, van maximaal 6,99 inch, maar meer dan dat is er nu nog niet over te melden. In maart horen we waarschijnlijk meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.