Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Shadowrun: Dragonfall nu uit voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2014, 11:03 CategorieAndroid

Mocht je een fan zijn van prachtige strategische spellen en heb je een moderne tablet, geef dan de game Shadowrun: Dragonfall een kans. De game ziet er niet alleen heel mooi uit, het heeft ook een aantal toffe features die het origineel ook zo tof maakten.

Shadowrun: Dragonfall

Het lijkt erop alsof mobiele platformen zich steeds beter gaan lenen voor strategiespellen. En waarom ook niet? Tablets worden steeds groter en dankzij het touchscreen heb je vaak direct controle over de langzame gameplay op het kraakheldere scherm. Daarom geven steeds meer spelontwikkelaars en -uitgevers hun strategische spellen uit op tablets. Eerder dit jaar zagen we uitgever 2K Games al een expansie van het spel XCOM uitbrengen en nu zien we dat er ook een expansie voor het spel Shadowrun is uitgebracht, getiteld Dragonfall.

Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut, zoals de game volledig heet, is niet echt een vervolg op het spel dat vorig jaar in september uitkwam, Shadowrun Returns, en is echt een expansie op het huidige verhaal en bestaande gameplay. Het spel kost je op de Google Play Store eenmalig 5,68 euro en op de App Store 5,99 euro en verder bevat de game geen in-app-aankopen. Goed nieuws voor iedereen die de release van vorig jaar over het hoofd heeft gezien: je hoeft het vorige spel niet te spelen om van Dragonfall te kunnen genieten.

Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut is een role playing game, die je het beste kunt beschrijven als een combinatie van Dungeons and Dragons en Blade Runner. Dragonfall draait om een nieuwe Koude Oorlog, waar je je met een hoop tactiek en inzicht doorheen moet werken. Alle elementen die het vorige speel zo goed maakten, zoals het uitgebreide rpg-systeem en de mooie plaatjes, keren terug. Let wel: wanneer je een wat oudere tablet hebt, dan kan het zijn dat je wat problemen tegenkomt. Nieuwere modellen hebben nergens last van.

  • Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.