Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony plaagt ons met video teaser voor CES 2015

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2014, 17:42 CategorieAndroid

Sony heeft een video online gezet met daarin… Ja, wat eigenlijk? Er wordt geen duidelijk apparaat getoond, maar we zien wel hints. Hints naar een super dun apparaat dat in elk gevel draait op Android 5.0 Lollipop. Wat kan het toch zijn?

Sony op CES 2015

Wanneer er een grote beurs gaat plaatsvinden, dan gonst het weken van tevoren met geruchten door de industrie en de media. En dat is een leuke periode, aangezien die geruchten vaak alle kanten op gaan, soms kant noch wal slaan, maar altijd iets van de waarheid in zich dragen. Zo rond de feestdagen is ook misschien nog wel extra leuk een beetje geplaagd te worden door de grote fabrikanten en producenten. En als er nu één bedrijf is die wel een beetje leuke pr kan gebruiken, dan is dat Sony wel.

Want van Sony komen we een video tegen waarin het een nieuwe, super dun apparaat teaset. Maar wat het is, dat wordt niet duidelijk. Als we de hints moeten gaan ontleden, dan is die naar Android 5.0 Lollipop nog wel het meest duidelijk. Ook zien we overal felle kleuren en muziekgolven voorbijkomen, wat ons doet denken aan een briljant scherm (zie video) en kraakhelder geluid. We zien het leven zo snel als het tegenwoordig is en er gebeurt van alles in de bovenstaande video – welk apparaat denk jij dat Sony teaset?

Wij denken dat het om de Sony Xperia Z4-lijn gaat: in elk geval de phablet en de tablet. Volgens de laatste geruchten werkt Sony aan een phablet van 5,9 inch en een tablet van bijna 13 inch. Beide apparaten zouden high-end-hardware krijgen en sowieso gaan draaien op het nieuwste Android-besturingssysteem, maar ze zijn officieel nog niet aangekondigd. Verwacht wordt dat Sony dat dus in januari doet, in Las Vegas, tijdens CES 2015. Je kunt hier lezen wat je op het gebied van tablets kunt verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.